Guide/Rådgivning

Välkommen till Faranaks Reiki Healing
Mitt namn är Faranak Ahmadmokhberi, och jag är en passionerad Reiki-healer. Med en mångsidig bakgrund har jag en unik förmåga att förstå och möta människors djupaste behov och utmaningar.

Min bakgrund är rik på erfarenheter från att arbeta med människor i olika åldrar och från olika kulturer, både i Sverige och internationellt. Jag har hjälpt individer att navigera genom komplexa livssituationer, yrkesvägar och personlig utveckling.

Jag guidar dig genom processen att utforska och realisera din karriärpotential. intervju-förberedelser till att identifiera nya yrkesmöjligheter. Livet är fullt av viktiga beslut. Jag erbjuder stöd och rådgivning för att hjälpa dig att göra informerade val som reflekterar dina värderingar, mål och ambitioner. Genom samtal och reflektion hjälper jag dig att identifiera och utveckla dina styrkor samt hantera utmaningar som hindrar din framgång.

Min filosofi är att varje individ har unika förmågor och potential som kan blomstra med rätt stöd. Jag är engagerad i att hjälpa dig att finna klarhet och riktning i både ditt professionella och personliga liv.

Boka din session

Ta det första steget mot en ljusare framtid genom att boka en konsultation med mig. Tillsammans kan vi utforska dina möjligheter och utforma en plan för att uppnå dina mål.